Погледнете што може да ви се случи, кога ќе го оставите вашето милениче само дома?!(видео) - Македонија Денес

Погледнете што може да ви се случи, кога ќе го оставите вашето милениче само дома?!(видео)

Опомена!!!

Ги следела трагите на пердувите по дома и стигнала до виновникот со тажни очи, свиткан на фотељата

Софи Робинсон се вратила дома каде ја дочекала неверојатна сцена – целата куќа била покриена со голема количина на бели пердуви.

Збунетата Софи почнала да ги следи стапките на пердувите кои ја однеле до нејзиниот едногодишен миленик кучето Јоги, кој тажен и уплашен свиткан на фотељата, како вистински виновник за големиот хаос.

Како што вели и самата, ова не е прв пат Јоги да направи ваков неред, имало и искинати патики, весници, но ваков неред досега не направил, пишува Daily Mail.

Добра причина зошто да не го оставате вашето милениче само дома!

 

 

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »