Погледнете како изгледа прошетка со 42 бернардинци!(видео) - Македонија Денес

Погледнете како изгледа прошетка со 42 бернардинци!(видео)

Опомена!!!

Денес одбравме видео кое ќе ги воодушеви сите љубители на бернардинците.

Во него се прикажани дури 42 кучиња од оваа раса, кои во прошетка ги носи едно девојче.
Иако ги има многу и сите се поголеми од неа, девојчето воопшто не се плаши од нив, туку очигледно ужива во нивното друштво.

Погледнете го видеото во кое ве чекаат 42 опаши кои ќе ви го разубават денот.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »