Подобро лоша вистина отколку убава лага! 3 хороскопски знаци кои се сурово искрени! - Македонија Денес

Подобро лоша вистина отколку убава лага! 3 хороскопски знаци кои се сурово искрени!

Опомена!!!

 “Подобро лоша вистина отколку убава лага”, е изразот во кој некој верува повеќе некој помалку. А следните три знаци од хороскопот во него веруваат најмногу и поради тоа ги сметаат за најискрени. Едноставно мораат да ја кажат вистината, па колку и да боли.

Стрелец

Хороскопски знак најпознат по својата вродена искреност е Стрелецот. Повеќето Стрелци имаат силно чувство за морал и се чувствуваат многу лошо кога мораат да лажат. Стрелецот знае да биде брутално искрен, што со својата искреност знае и да ги повреди другите.

вистина

Водолија

Меѓу трите најискрени знаци во хороскопот влегува  Водолијата која припаѓа во групата на воздушни знаци. Како Овенот, ниту Водолијата не сака да глуми и најдобро се чувствува кога може да биде тоа што е, од каде произлегува и потребата секогаш да ја зборува вистината. Искреноста на Водолијата е поврзана со големата толеранција и способноста луѓето да ги прифаќа онакви какви што се, па и од другите очекува и тие да бидат прифатени такви какви што се. Водолијата е голем љубител на вистината, и нема да ве излаже само за да ви го каже она што вие сакате да го чуете.

Овен

Уште еден огнен знак познат по својата бескомпромисна директност – Овен. Кај овој темпераментен знак вреди “тоа што го гледаш, тоа и ќе го добиеш”.

Натпросечно интелигентен:Кој хороскопски знак разбира апсолутно се и многу порано од другите ги сфаќа работите?

 

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »