Почнала да мота коноп преку балон: Крајниот резултат е фантастичен и веднаш ќе посакате да го пробате!(видео) - Македонија Денес

Почнала да мота коноп преку балон: Крајниот резултат е фантастичен и веднаш ќе посакате да го пробате!(видео)

Опомена!!!

Девојката од видеото ќе ви покаже како да направите уникатна ламба или лустер од балон и коноп.

Се што ви е потребно е малку поголем балон, маркер, лепило и коноп.

Прво надувајте го балонот, со маркер обележете место за сијалица, а потоа заврзете го конопот (кој претходно сте го натопиле во лепило) врз него за да добиете облик на топка. Потоа земете го лепилото и намачкајте го врз балонот за да се зацврсне. На крајот едноставно дупнете го и извадете го балонот и вашата ламба или лустер се готови.

На овој начин можете исто така да направите уникатни украси за вашиот дом. Погледнете и споделете со пријателите!

И на неа и е потребно освежување:Ставете го ова во правосмукалката и вашиот дом ќе мириса како градина!

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »