По рецепт на професионалците: Луд трик кој штеди време и пари, а возењето го прави побезбедно (видео) - Македонија Денес

По рецепт на професионалците: Луд трик кој штеди време и пари, а возењето го прави побезбедно (видео)

Опомена!!!

На секој му е во интерес да заштеди пари и време па возачите се повеќе го користат трикот кој на прв поглед делува бесмислено, но за кој на крај се покажало дека и тоа како е делотворен.

Секој би сакал да поминува помалку време во возењето особено ако доцниме на работа или сме се нашле среде сообраќаен колапс во градот. Возачите ги користат навигационите системи кои најбрзо ги носат до посакуваната дестинација, но се поставува прашање дали постои некоја поефикасна метода.

Американската компанија за достава УПС, испорачува на илјадници пакети секојдневно, а нејзините возачи често се служат со едноставен трик за да заштедат време и гориво. Тоа го прават така што бараат идеална патека исклучиво вртејќи десно!

Ова е еден корисен трик кој освен тоа што штеди енергија во исто време го намалува и ризикот од сообраќајни несреќи. Поради тоа обидете се да ги следите советите на овие професионалци, можеби така вашето возење ќе г направите посигурно, побрзо и поштедливо, пишува Виралнова.

Ви напукнала шофершајбната? Не трошете пари, има ефикасно решение (видео)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »