Секој ќе го посака: Паричник кој ги спојува технологијата и дизајнот (видео) - Македонија Денес

Секој ќе го посака: Паричник кој ги спојува технологијата и дизајнот (видео)

Опомена!!!

Технологијата влијае  на се дури и на работи за кои мислевме дека се имуни на таквите влијанија.

Еден од таквите предмети е и – паричник.

На сите картички ќе може да им пристапите со допир на копче, а работи на соларна енергија.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »