Овој знак во налет на љубомора е - агресивен! - Македонија Денес

Овој знак во налет на љубомора е – агресивен!

Опомена!!!

Одбиј, тоа е -мое!

Овој знак може да биде многу љубоморен, но исто така и агресивен. Тој е подготвен остро да се спротивстави на секој кој ќе застане на патот меѓу него и саканото битие.

Тој не е човек кој седи и гледа од страна.

Ако го бара ѓаволот, ќе го најде!

Ова е љубоморниот и посесивен Овен.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »