Овој знак е вечен талкач во љубовта! - Македонија Денес

Овој знак е вечен талкач во љубовта!

Опомена!!!

Овој знак има голем број на различни карактерни особини. Сите тие особини му даваат хармоничен и постојан карактер, вечен оптимизам и огромна желба за патување.

Луѓето во овој знак се многу нежни и чувствителни, иако не сакаат да го покажат тоа.

Тие секогаш сакаат да бидат независни и не дозволуваат никакво влијание врз нивниот претходно смислен план.

Тие отворено ги признаваат своите порази и не се срамат од тоа, но исто така знаат да бидат и многу мистериозни, како ретко кој друг знак.

Тие се сензибилни, но исто така и реални, свесни за сопствените и за другите вредности и токму поради тоа вечно талкаат во љубовта, бидејќи не толерираат измама.

Тоа е ВАГА (од 24 септември до 23 октомври).

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »