Овој знак е ужасно нетрпелив и нетактичен! - Македонија Денес

Овој знак е ужасно нетрпелив и нетактичен!

Опомена!!!

Пред да влезат во светот на бизнисот, родените во овој знак треба да научат да примаат критики, исто така лесно како што тие им ги упатуваат на другите.

Од предлозите на пријателите, можат да искористат добри идеи. Треба да го почитуваат мислењето на другите, дури и ако се убедени дека тие не се во право. Ако ја добијат оваа особина, ќе можат да размислуваат посериозно за успех.

Не им одговара поголема колективна работа, бидејќи природата не ги обдарила со трпеливост и тактика.

Сепак, без оглед на тоа, тие имаат предиспозиции за добра кариера, и тоа во медицината, науката, политиката, транспортот.

Станува збор за ШКОРПИЈА(од 24 октомври до 22 ноември).

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »