Овој знак добива неверојатна сила и упорност само во еден случај! - Македонија Денес

Овој знак добива неверојатна сила и упорност само во еден случај!

Опомена!!!

Добриот однос на другите планети ги прави луѓето родени во овој знак многу способни и талентирани.

Нивната можна грешка може да биде во тоа да не успее да најде во област каде нивниот талент може да дојде до најголем израз.

Тие по инерција, се препуштаат на уметноста, но ова не е област која е предодредена за нив. За овие лица, уметноста е само хоби, но вистински успеси постигнуваат во други области.

Ако почувствуваат дека успехот е близу, тие добиваат неверојатна сила и упорност.

Броеви поврзани со добрата среќа се девет, три, два, поволни денови се понеделник, вторник, четврток, а нивната боја е црвена.

Познати личности родени во овој знак се:Ататурк, Достоевски, Пикасо, Франц Прешерн…

Станува збор за ШКОРПИЈА(од 24 октомври до 22 ноември).

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »