Овој спреј свети во темна просторија (видео) - Македонија Денес

Овој спреј свети во темна просторија (видео)

Опомена!!!

Albedo100 е рефлективен спреј кој свети во просторите во кои нема светло. Овој продукт е од шведско потекло но првично е направен за употреба во САД.

спреј

Продуктот ги освои срцата на спортистите кои се активни во ноќните часови набргу по лансирањето.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »