Овој пијалок моментално ја запира главоболката! - Македонија Денес

Овој пијалок моментално ја запира главоболката!

Опомена!!!

Не морате да користите скапи лекови за да си помогнете во решавањето на мигрената.

Свртете се малку кон народната медицина. Овој пијалок нема убав вкус, но затоа пак ќе делува многу брзо.

Состојки:
• Хималајска сол
• Сок од лимон
• Кора од лимон

Подготовка:
Исцедете сок од два лимона, нарендајте малку од кората и додадете 2 лажички хималајска сол. Посипете една чаша вода, промешајте и испијте го веднаш.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »