Овие знаци го издаваат: Маж кој не ја преболел поранешната ги прави овие три работи - Македонија Денес

Овие знаци го издаваат: Маж кој не ја преболел поранешната ги прави овие три работи

Опомена!!!

Тој ќе каже дека нема никакви чувства кон неа, но тоа ќе го каже секој маж кога ќе го прашате дали ја преболел поранешната. Доколку навистина ве интересира дали неговата незаинтересираност е вистинита овие сигнали ќе го издадат.

Ја нема на Фејсбук

Следење на поранешните љубови на Фејсбук може да биде забавно, но доста загрижувачко за врската. Ако мажот често го проверува профилот на својата поранешна жена или девојка тоа значи дека се уште мисли на неа. Ако ја избришал од листата на пријатели, покажува дека може да живее без информациите за нејзините активности на дневна база, што е пак секогаш добар знак.

muskarci-zene-partneri-seks-varanje

Неговите пријатели смеат да ја спомнуваат

Мажот кој се уште има чувства кон поранешната љубов често ставаат забрана за спомнување на нејзиното име во друштво или пред семејството. Ако пак неговите пријатели или членовите на семејството  без страв го спомнуваат нејзиното име, значи дека  таа врска се завршила и дека не постои страв од непријатна тишина.

par-1400080782-35862

Кога ќе ја сретне, не се вкочанува

Средбата со поранешната љубов на улица може да биде и тоа како непријатна, особено ако сте во друштво на новата љубов. Мажот кој нема да остане без зборови кога ќе ја сретне поранешната дефинитивно ја преболел и нема проблем со запознавање на старата и новата партнерка. Тој пак кој се уште има чувства, ќе се однесува збунето и ќе се обиде да избега час поскоро.

Libido-nizak002-620x350

Задолжително! Ова мора да го направите aко му простите неверство!

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »