Овие шест браќа ги исмејувале поради нивната долга коса!Кога дознале зошто, сите занемеле (видео) - Македонија Денес

Овие шест браќа ги исмејувале поради нивната долга коса!Кога дознале зошто, сите занемеле (видео)

Опомена!!!

Овие шест браќа ги исмејувале поради нивната долга коса!

Фиби Канисто живее во близина на Њујорк и има шест сина. Помалите се тројки, потоа едно средно и еден пар близнаци.

Поради нивните долги коси, многумина ученици од нивното училиште им се потсмевале на овие момчиња. Одлуката да ја пуштат косата ја донеле самите, појаснила нивната горда мајка.

браќа

Пред околу три години нивен близок роднина починал од канцер. За време на хемотерапијата ја изгубил косата. По неговата смрт, децата решиле да ја пуштат косата за да по некое време ја потстрижат и ја донираат за да од нивните коси може да се направат перики за заболените од рак.

Кога се дознало за овој нивен прекрасен гест, многумина зажалиле  зошто им се потсмевале на овие мали херои.

Овие деца треба на сите да им бидат пример! Браво!

фото:google

Екстремна промена која ќе ве расплаче: Девојката заминала на фризер за да ја скрати косата, а фризерот целосно и ја потстрижал (видео)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »