Овие две познати личности не можете да ги блокирате на Фејсбук - Македонија Денес

Овие две познати личности не можете да ги блокирате на Фејсбук

Опомена!!!

На корисниците на Фејсбук одамна им е познато дека Марк Закерберг е единствената личност која не е возможно да ја блокирате на оваа социјална мрежа. Но, листата од неодамна е проширена на две личности, пренесува Кварц.

Станува збор на Присила Чин, сопругата на Закерберг.

Фејсбук

Доколку не сакате да ви се појавуваат новостите во врска со нивната скорашна принова, нема за жал ништо да можете да сторите по тоа прашање.

Наместо тоа ќе  ви се појави известување “this profile can’t be blocked for now”.

Сепак, се уште можете да ги избришете од листата на пријатели. Нивната ќерка Август е родена на 28 август. Нејзината постара сестра Макс двојката ја добила во 2015 година.

Урнебесно: Профилни фотографии на Фејсбук какви до сега не сте виделе (галерија)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »