Овие 9 работи вистинскиот маж никогаш нема да ви ги направи - Македонија Денес

Овие 9 работи вистинскиот маж никогаш нема да ви ги направи

Опомена!!!

Доколку било што од списокот вашиот сакан не го прави, време е да му кажете „АДИОС“  и да го пронајдете навистина вистинскиот маж за вас.

Не е лесно да го пронајдете „Господин Вистински“, но тоа веќе одамна го знаеме. Меѓутоа, доста често кога ќе се вмешаат чувствата тешко препознаваме или одрекуваме работи кои ни штетат.

маж

Ова е нашиот список на работи кои ВИСТИНСКИОТ маж никогаш нема да и ги стори на својата поубава половина, односно на ВАС:

1.Вистинскиот маж никогаш  нема да даде негативен коментар за вашиот изглед

2.Вистинскиот маж никогаш нема да ја наруши вашата приватност

3.Вистинскиот маж никогаш нема да ве обесхрабри

маж

4.На вистинскиот маж никогаш не морате да му докажувате дека сте квалитетни (тој веќе знае дека сте )

5.Вистинскиот маж никогаш нема да дозволи да се чувствувате осамено

6.Вистинскиот маж не изневерува

маж

7.Вистинскиот маж никогаш нема да заборави да ве почитува и вас и луѓето околу вас

8.Вистинскот маж не избегнува важни разговори

9.Вистинскиот маж никогаш нема да ве малтретира (ниту психички ниту физички)

маж

Урнебесни илустрации кои ја покажуваат разликата помеѓу мажите и жените (фото)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »