Оваа хороскопска комбинација ја карактеризира агресивност и одмазливост! - Македонија Денес

Оваа хороскопска комбинација ја карактеризира агресивност и одмазливост!

Опомена!!!

Постојат две особини кои се приближуваат кон огнот на Овенот со водата на Шкорпијата: страствени, темпераментни и динамични, од кој растат агресивната природа, нерастворливата волја и импулсивноста.

Затоа овие карактеристики создаваат тирански темперамент со малку дисциплина во себе, пристрасно разбирање, остри реакции.

Оваа личност е истовремено и конструктивна и деструктивна, а пред се – одмаздлива. Сето ова е зачинето со одредена количина на искреност, која потекнува од младешките сили на Овенот.

Пред нас имаме личност на која тешко можеме да влијаеме, која е опремена со голема моќ и влијание врз другите. Секогаш се покажува како господар сама на себе, како во добри така и во лоши околности во животот.

Тоа е Овен со подзнак во Шкорпија.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »