Оваа есен во фокусот – комплетен изглед од тексас(галерија) - Македонија Денес

Оваа есен во фокусот – комплетен изглед од тексас(галерија)

Опомена!!!

Ријана, Џиџи Хадид и Зои Кравиц знаат како се носи на најдобар начин, тексас од глава до пети …

Тексас плус тексас – најубавата комбинација за оваа есен. Во 2013 година, на самиот врв на трендовите беше тексас од глава до пети. Но за тоа како се носеше порано тексасот и дека требаше да биде во две нијанси, заборавете.

Денес сè е спротивно.

Денес вкупниот изглед на тексас е изграден врз основа на трендовите од 1970 година, кога се натпреваруваа тексас гигантите Levis, Wrangler и Lee.

Оваа есен во тренд се тексас комбинезоните кои во историјата на модата останаа запаметени како “канадски смокинг”.

Оваа есен, можете да ги најдете во колекциите на Christian Dior, Calvin Klein, Stella McCartney, Versace, Yeezi и Isabel Marant.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »