Ова е најпосакуваната фризура за есен 2018: Заборавете на фенирање и пегла за коса! (фото) - Македонија Денес

Ова е најпосакуваната фризура за есен 2018: Заборавете на фенирање и пегла за коса! (фото)

Опомена!!!

Практична, секси и лесно се прави!

Се работи за фризура која ни е позната пред неколку години и која сигурно ќе ја обожавате. Станува збор за разбушавен “лоб”, но овој пат со многу повеќе прамени и текстури.

За ваква стилизирана коса, не ви е потребно ниту фенирање, ниту пегла туку само добар фризер кој убаво ќе ви ја скрати косата и ќе го нагласи само она што треба.


Одржувањето на ваква фризура е многу едноставно, и ќе признаете дека изгледа многу поубаво и поопуштено отколку кога секое влакно е на свое место.


Балајаж исто така оваа година е неизбежен тренд, па освен што ќе го испробате обидот за “messy lob“, украсете ја вашата коса и со златни прамени.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »