Ова е дефинитивно највалканото нешто во вашата куќа - веднаш фрлете го! - Македонија Денес

Ова е дефинитивно највалканото нешто во вашата куќа – веднаш фрлете го!

Опомена!!!

Ако мислите дека вашата wc-школка е највалканото нешто во куќата, грешите.

Има нешто многу повалкано од тоа а се наоѓа во кујната.

Станува збор сунѓерот за миење садови.

Истражувачите од Германија откриле дека сунѓерите за садови се највалканото нешто во кујната. Тие се толку одвратни што веднаш треба да бидат фрлени во ѓубре.

Што е уште полошо, откриле дека популарните методи за убивање бактерии со нив се сосема бесмислени.

И по миењето со врела вода – тие се подеднакво валкани и полни со бактерии.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »