Ова бебе спие во длабок сон, но кога ќе почне музиката, се случува најубавото нешто што денес ќе го видите!(видео) - Македонија Денес

Ова бебе спие во длабок сон, но кога ќе почне музиката, се случува најубавото нешто што денес ќе го видите!(видео)

Опомена!!!

Нема подобар начин од вака да се започне денот. Ова бебе спие, но кога ќе дојде време за будење, родителите знаат како да го развеселат.

Доволно е да пуштат музика на телефонот и забавата може да почне!

Таткото го бањаше бебето, а кога го направи ова не престана да се смее(видео)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »