Откриваме гурмански трикови: Ставила чаша врз тестото и го исекла на 12 еднакви делови - резултатот ќе ве воодушеви (видео) - Македонија Денес

Откриваме гурмански трикови: Ставила чаша врз тестото и го исекла на 12 еднакви делови – резултатот ќе ве воодушеви (видео)

Опомена!!!

Таа само ставила чаша врз тестото и создала гурманска магија.

Веројатно не постои личност на светот која не сака да јаде пица. Постојат бројни начини да подготвите совршена пица, а овој сигурно ќе ве воодушеви.

Направила два круга од тесто и ги додала сите состојки кои одат во пица, а тогаш ставила чаша врз тестото и го исекла на 12 еднакви делови.

Резултатот  ќе во воодушеви…

Наредила лажици врз тесто: Кога ќе видите што направила ќе ви се отвори апетитот (видео)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »