Откријте кој тип на жена сте: Кое вино го пиете, црвено или бело? - Македонија Денес

Откријте кој тип на жена сте: Кое вино го пиете, црвено или бело?

Опомена!!!

Велат дека жените и виното совршено се согласуваат. Постојат два типа на жени на светот: Оние кои сакаат црвено вино и оние кои сакаат бело вино. Дознајте во што е разликата.

1) Жените кои пијат црвено вино вечераат со светлината од свеќите, а жените кои пијат бело вино со заоѓањето на сонцето.

2) Жените кои пијат црвено вино читаат романтични романи, жените кои пијат бело вино читаат списанија.

3) Жените кои пијат црвено вино повеќе сакаат долги врски, жените кои пијат бело вино повеќе уживаат во шемите за една вечер.

4) Жените кои пијат црвено вино смислиле игра, жените кои пијат бело вино ја играат.

5) Жените кои пијат црвено вино на одмор одат во Париз, жените кои пијат бело вино во Тоскана.

вино

6) Жените кои пијат црвено вино се бринети, жените кои пијат бело вино се русокоси.

7) Жените кои пијат црвено вино повеќе размислуваат, жените кои пијат бело вино повеќе зборуваат.

8) Жените кои пијат црвено вино слушаат класична музика, жените кои пијат бело вино слушаат електронска.

9) Жените кои пијат црвено вино се романтични, жените кои пијат бело вино се практични.

вино

10) Жените кои пијат црвено вино оставаат пораки на говорната пошта, жените кои пијат бело вино пишуваат СМС-пораки.

11) Жените кои пијат црвено вино сакаат удобна облека, жените кои пијат бело вино носат високи потпетици.

12) Жените кои пијат црвено вино сакаат вечери дома, жените кои пијат бело вино сакаат да се забавуваат надвор од дома.

Тест на личност: Првото нешто што ќе го видите открива која е вашата идеална професија

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »