Омиленa секс игра на милиони луѓе е "див водопад", еве кои се правилата! - Македонија Денес

Омиленa секс игра на милиони луѓе е “див водопад”, еве кои се правилата!

Опомена!!!

Се попопуларната секс игра “див водопад” е одличен начин да ги разгорите страстите во кревет …

Кога работите ќе станат здодевни, потребно е да најдете начин да го освежите вашиот сексуален живот.

Покрај разни играчки, постојат и одредени пози кои ќе го зголемат интензитетот на страсти, кога и двајцата партнери може да доживеат незаборавно искуство.

Дивиот водопад е еден од нив, а ние правилата ви ги пренесуваме во целост.

Поза

Кадата наполнете ја со малку топла вода, а мажот треба да се сврти кон славината, која треба постојано да е вклучена. Партнерката потоа треба да се постави така што ќе може да му се спушти во скутот, и тогаш забавата може да почне.

Совет

Тушот можете да го наместите меѓу нозете, за да имате комплетно задоволство. Исто така, со оглед дека мажот има слободни раце, може да ја масира својата партнерка по стомакот, градите и насочувајќи го тушот по своја волја.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »