Новата песна на Северина пречекана со бурни реакции - Хрватите во чудо, не им веруваат на ушите! (видео) - Македонија Денес

Новата песна на Северина пречекана со бурни реакции – Хрватите во чудо, не им веруваат на ушите! (видео)

Опомена!!!

Денес на пладне на Фејсбук страната на Северина премиерно е објавен видеозаписот за новиот сингл „Мртов без мене“.

Третиот по ред сингл „Мртов без мене“, воедно и најочекуван од новиот албум , Северина премиерно го објави денес точно на пладне на својата Фејсбук страна.

Текстот, за кој Северина вели дека е „полуден од љубов“ веќе извесно време ја интригира јавноста, а е дело на Марина Туцаковиќ, која соработувала со Северина и на албумот „Здраво маријо“ додека за музиката и аранжманот е заслужен Дамир Хандановиќ.

Хрватските медиуми веднаш започнаа дискусија за новата песна на Северина за која поставија прашање: „Кратко и јасно – најголемо ѓубре или најзабавната песма на Северина досега?  “.

 

Северина

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »