НЛО снимен над воена база?Девојка вели дека често ги гледа и го потврдува тоа во што многумина веруваат!(видео) - Македонија Денес

НЛО снимен над воена база?Девојка вели дека често ги гледа и го потврдува тоа во што многумина веруваат!(видео)

Опомена!!!

Австралијката Џунлин Биталак (22) ја возела мајка и на работа, а на враќањето дома забележала нешто невообичаено на небото.

Тоа бил некаков црн објект, слично на летачка чинија. Бил со широчина околу 5 метри и без проблем се движел се додека не се изгубил помеѓу дрвјата.

-Верувам дека се вонземјани и дека постои живот и надвор од нашата планета, па затоа брзо го земав телефонот и го снимив тоа што го видов. Беше тоа чуден тркалезен објект, никогаш ништо слично не сум видела. Ова не е прв пат да видам НЛО“, тврди Биталак.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »