Нив не им е потребен човек: Овие кучиња се прават сами, плаќаат храна и самите се водат во прошетка (видео) - Македонија Денес

Нив не им е потребен човек: Овие кучиња се прават сами, плаќаат храна и самите се водат во прошетка (видео)

Опомена!!!

Неверојатни кучиња!

Тие се дресирани се да прават самите и многу е интересно да ги гледате додека извршуваат секојдневни активности. Покрај вообичаените дневни работи, некои кучиња се научени и самостојно да извршуваат и доста посериозни нешта.

Еден од нив умее и со „позајмени“ пари да ја плати неговата храна и да ја донесе дома, а вториот самиот да се однесе на прошетка.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »