Никогаш нема да се смират: Овие мажи не се погодни за брак! - Македонија Денес

Никогаш нема да се смират: Овие мажи не се погодни за брак!

Опомена!!!

Не се сите мажи создадени за долги врски. Овие “типови” се идеални за нешто пократко, бидејќи подолгорочно само ќе ја повредат својата партнерка.

Момчето што сте “успеале” да го смирите
Лошите момци се секогаш лоши. Дури и ако за миг помисливте дека врската е токму она што му треба, на долг рок таа врска ќе почне да му пречи, бидејќи тој не е создаден за такви нешта.

Фраерот кого долго го чекавте
Оној кој никогаш не е доволно заинтересиран или доволно слободен, но секогаш ви дава надеж дека тоа може ќе биде некогаш. Иако чекањето, може да изгледа романтично, тоа е најчесто губење време, тој и краткорочно и долгорочно е незаинтересиран.

“Пријател со привилегии”
Тој никогаш нема да се заљуби во другарка со која има секс. Тоа во такви односи речиси никогаш не е случај.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »