Неверојатно! Овие жени се доказ дека секоја жена може да изгледа како кралица со малку шминка и труд (галерија) - Македонија Денес

Неверојатно! Овие жени се доказ дека секоја жена може да изгледа како кралица со малку шминка и труд (галерија)

Опомена!!!

Овој проект е нешто навистина неверојатно!

Графички дизајнер Константин Богомолов ги обработува фотографиите на жените потпирајќи се на своето знаење на психологијата. То создава нови фотографии врз основа на професија и личноста на секоја од жените.

Овие жени кои ќе ги видите во галеријата се вистински доказ дека со малку шминка и промена на имиџот секој жена може да изгледа како кралица.

Модна икона наспроти се: На кралицата на темнината и кажале да ја избели кожата, а таа со одговорот им одржа лекција на сите! (фото)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »