Нема да има проблеми! Идеални секс пози за секоја големина на пенисот!

Многу двојки, особено оние кои се на почетокот на уживањата во сексот, имаат вистинска мака додека не дознаат кои пози најдобро им одговараат. Често забораваат на фактот дека не секоја поза е за секоја жена или маж, посебно доколку тој маж има полов орган кој отстапува од вообичаените карактеристики. Сексот експерт д-р Чарли Гликман со … Продолжи со читање Нема да има проблеми! Идеални секс пози за секоја големина на пенисот!