Не ни помислувајте! Ова е единствената причина зошто мажите сакаат секс без кондом! - Македонија Денес

Не ни помислувајте! Ова е единствената причина зошто мажите сакаат секс без кондом!

Опомена!!!

Време на страст и воздишка.

Во време кога половите болести се широко распространети, сепак некои мажи не можат да се воздржат и да ги ценат заштитните мерки и мерки на претпазливост, еве и зошто.

Кога станува збор за страст и секс, се случува да снема средства за заштитна како кондом.

Мажите, посебно во даден момент се фокусираат на женските атрибути и забораваат што се треба да направат, кога е заштитата во прашање.


Не се работи за висината на интелигенцијата, понекогаш доминира животинскиот нагон кој, поради хормонските процеси, едноставно го враќа животинскиот инстинкт и желбата да ја “поседува” одбраната жена.

Зошто сопирачките попуштаат?
Едноставно, некои истражувања дојдоа до откритие дека колку е жената попривлечна за мажот, толку тој е помалку заинтересиран за употреба на кондоми.

И не само тоа, кога таа му е привлечна неговиот нагон за крај без прекин е значително посилен.

Сепак, треба да се има на ум дека сексот со заштита обезбедува целосно задоволство, бидејќи не постои “главоболка” околу различните теми кои се однесуваат за “ден потоа”.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »