Не е за оние со слаби нерви: го проголта мечето и предизвика хаос на сцената (видео) - Македонија Денес

Не е за оние со слаби нерви: го проголта мечето и предизвика хаос на сцената (видео)

Опомена!!!

Талент кој ретко се гледа…

Изведбата на Алекс Магала предизвика врескање и шок во британскиот Суперталент.

Ова 26 годишно момче од Молдавија почнал да вежба како тинејџер, а кажал дека се криел од родителите и „голтањето“ на мечеви била негова тајна.

За време на настапот морал екстра да внимава затоа што само една мала грешка можела да го чини животот.

Кога запеале оваа мајка и ќерка жирито направи нешто несекојдневно (видео)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »