Не е наменет само за миење садови: Постојат 7 генијални начини да го користите сунѓерот!(видео) - Македонија Денес

Не е наменет само за миење садови: Постојат 7 генијални начини да го користите сунѓерот!(видео)

Опомена!!!

Ако до сега го користевте сунѓерот само за миење садови или чистење на бањата, можеби по овие идеи, ќе го користите уште почесто во домаќинството.

Сунѓерот е еден од најчесто користените средства за чистење на домот, но главно се употребува само за миење и чистење во кујната и бањата.

Сепак, со малку труд и креативност тој може да послужи и на многу други начини.

Како од него да направите брз отстранувач на лак за нокти, или четка за миење на венецијанери, како и уште неколку идеи како да го употребите сунѓерот, погледнете во видеото:

3 обични сунѓери ставите во фрижидер: Трик кој ќе ви заштеди многу пари (видео)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »