Натпросечно интелигентен:Кој хороскопски знак разбира апсолутно се и многу порано од другите ги сфаќа работите? - Македонија Денес

Натпросечно интелигентен:Кој хороскопски знак разбира апсолутно се и многу порано од другите ги сфаќа работите?

Опомена!!!

Благодарение на нивната природа, интелигенцијата и  моќта на забележување, овој знак забележува се околу себе.

Две нивни најизразени особини се длабоката интуиција и развиената емпатија, кој им овозможува да сфатат и проникнат во се, многу пред другите.Тие чувствуваат многу подлабоко, па во тешките моменти се исклучителна поддршка за пријателите. Не морате ниту да изговорите, а тие веќе го знаат проблемот. За жал, често тој проблем го доживуваат лично, како да нешто на нив им се случува.

интелигенција

Станува збор за Рибите.

Рибите имаат огромна моќ на забележување и од нив ништо не можете да скриете. За тоа е одговорна длабоката интуиција, а припадниците на овој знак често и се потпираат на неа.

Овие знаци едноставно ја анализираат и проценуваат ситуацијата околу нив, најточно ги сфаќаат случувањата, како и луѓето од опкружувањето. Сепак, маана им е тоа што поради тоа многу патат.

Како изразито емпатичен знак Рибите ќе можат да ги  разберат и некои од најлошите постапки на нивните пријатели. Но, иако првично ќе ги осудат, тие и ќе ги разберат. Кога станува збор за конфликти, овој знак можеби никогаш не заборава, но лесно проштева.

Покрај патењето кое им го носи емпатијата, Рибите се знак кој доста тешко се снаоѓа во реалноста и за нив се вели дека живеат во имагинарен свет.

Научно е докажано: Овој тест за IQ од само 2 прашања ќе ви каже се за вашата интелигенција

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »