Насмевка која го прегори интернетот (фото) - Македонија Денес

Насмевка која го прегори интернетот (фото)

Опомена!!!

Ова девојче е родено пред време и со само 1,7 килограми. Но само по пет дена на родителите им ја подарила оваа прекрасна насмевка и на сите им покажала дека е голем борец.

Фотографија на бебе старо само пет дена го сови интернетот Лорен Винје ја објави фотографијата со овие зборови

„Нашата најстара ќерка на оваа фотографија е стара само пет дена и има 1,7 килограми. Среќан е што е жива!Во оваа фотографија често гледав за да ги издржам падовите во текот на денот  на одделот за неонатална нега. Животот е драгоцен!“.

бебе

Фотографија е објавена на Фејсбук страната  „Love What Matters”. Трогнати од оваа прекрасна насмевка голем број родители го поддржа семејството на девојчето објавувајќи фотографии од нивните деца кои исто така се родени рпед време и моментот кога прв пат се насмеале.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »