Направи сам! Топли креветчиња за вашите миленичиња(фото) - Македонија Денес

Направи сам! Топли креветчиња за вашите миленичиња(фото)

Опомена!!!

Ако имате куче или маче, тогаш сигурно се трудите да им осигурате се што им е потребно за удобен живот. Иако имаат крзно, и ним може да им пречи ова студено време, посебно ако живеете во куќа.

Ние овој пат имаме идеја како од стар џемпер да направите креветче за своите миленичиња. Освен џемпер, потребни ви се волна, јастук и полнење за јастук.

Опомена!!!

Фотографиите подолу ќе ви покажат многу повеќе.

1

2 3

57

Опомена!!!

Поврзани вести

Опомена!!!
Translate »