Направени гаќи кои самите ги чешаат мажите таму каде најмногу им годи (видео) - Македонија Денес

Направени гаќи кои самите ги чешаат мажите таму каде најмногу им годи (видео)

Опомена!!!

Мажите постојано нешто местата или се чешаат таму долу, а ниту ниските температури или скапите костуми не им се пречка да и се посветат на оваа „машка навика“. Токму затоа и се креирани гаќи со паметен механизам за дискретно дотерување.

Модните критичари сметаат дека овој новитет сосема сигурно ќе стане хит кај посилниот пол.

Гаќите имаат џеб за пенис и врвка провлечена низ тој џеб. Врвката завршува во појасот и со нејзино дискретно повлекување можете да ја подесите позицијата на пенисот или едноставно да се почешате.

Танга – фармерки навистина постојат: Последен моден хит или врвот на лошиот вкус?

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »