Направен е првиот интимен робот за жените:Кога ќе ја чуете цената ќе се изненадите!(видео) - Македонија Денес

Направен е првиот интимен робот за жените:Кога ќе ја чуете цената ќе се изненадите!(видео)

Опомена!!!

Компанијата “Rilbokstiks“ специјализирана за изработка на сексуални помагала го најави Хенри, кукла – робот, кој ќе биде висок 182 сантиметри, ќе има црна коса, мускулест и ќе чини околу 1300 евра.

Хенри своите купувачи ќе ги пречекува по работа со зборови на добредојде, на англиски јазик со британски акцент. Тој ќе биде во состојба да зборува за омилените серии и филмови, да се шегува, па дури и да заведува и рецитира романтични песни.

Неговото силиконско тело ќе биде како тело на вистински маж, а корисниците со него ќе управуваат преку мобилна апликација.

Мет Макмулен, претставникот на “Rilbokstiks“ компанијата која го развила роботот, објаснил дека бројни жени ширум светот се судруваат со истиот проблем како и мажите – осаменоста. Нивниот робот, вели, е решение токму за осамените луѓе.

Компанијата инаку се прославила со нивната женска кукла “Harmoni” која може да се прилагоди посебно за секој купец – тие имено може да одберат боја на очи, коса, па дури и облик на задникот.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »