Најженствени фризури на сите времиња: Една е готова за три минути (видео) - Македонија Денес

Најженствени фризури на сите времиња: Една е готова за три минути (видео)

Опомена!!!

Косата дефинтивно влијае на целокупниот изглед, затоа секоја жена би требало да издвои барем три минути за да си направи уредни потези за фризура.

Блогерката Sarah Angius е вистински уметник за фризури, но и за шминкање. Во најновото видео ни прикажува како за само три минути да направите идеална фризура. Станува збор за пунџа, која оваа блогерка ја прави на три начини. Сите три фризури може да “поминат” на некои свечени случувања, но најмногу во секојдневните денови.

Првата пунџа се прави вака:

Втората пунџа можете да ја направите вакa:

Постапката за третата пунџа изгледа вака:

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »