Најслатката снимка на светот!Погледнете како јагне гали кадифено прасе (видео) - Македонија Денес

Најслатката снимка на светот!Погледнете како јагне гали кадифено прасе (видео)

Опомена!!!

Имате дозвола да се разнежите и со оваа снимка да го започнете денот!

Не мора баш се на интернетот да биде насилство, секс и хорор. А очигледно и на луѓето повеќе им годи да видат нешто убаво, барем ако се проценува по 3,6 милиони прегледи, колку што има оваа снимка.

Уживајте во овие 30 секунди чиста љубов и предлог – најдете некој (ако веќе не сте) вака да ве гали, животот ќе ви биде песна.

Три мачки го опкружиле папагалот, а тоа што тој го сторил ќе ве насмее до солзи! (видео)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »