Најголемата интернет измама на сите времиња!Нарачала пластично столче, а кога пристигнал пакетот доживеала шок! (фото) - Македонија Денес

Најголемата интернет измама на сите времиња!Нарачала пластично столче, а кога пристигнал пакетот доживеала шок! (фото)

Опомена!!!

Еве зошто  е важно добро да го прочитате точниот опис на производите кои ги нарачувате преку интернетот.

интернет

Корисничка на Твитер нарачала преку интернет страната Амазон, столче за спалната соба, но за време на купувањето заборавила да провери една важна работа – димензија на столчето. Столчето така го платила само 10 долари, а се покажало дека е толку евтино со причина.

интернет

Објавата заработила лавина коментари, а излегло дека нејзиниот случај не е единствен.

интернет

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »