Најгледана емисија: Еве зошто целиот свет ја следи временската прогноза во Мексико (видео) - Македонија Денес

Најгледана емисија: Еве зошто целиот свет ја следи временската прогноза во Мексико (видео)

Опомена!!!

Секоја телевизиска куќа на светот има своја временска прогноза во рамките на информативната програма, но оваа ТВ куќа од Мексико е посебна во тоа.
Поради само една девојка, оваа прогноза е најгледаниот термин, а кога ќе ја погледнете прогнозата ќе ви стане јасно и зошто.
Девојката по името Yanet Garcia е водителката на временската прогноза, а зошто стана популарна во целиот свет погледнете во видеото. Прогнозата никој и не ја памети затоа што сите гледаат во неа.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »