Најдобриот трик да ја исперете јакната од пердуви, а да не се распадне(видео) - Македонија Денес

Најдобриот трик да ја исперете јакната од пердуви, а да не се распадне(видео)

Опомена!!!

Кога помислувате на перење на јакна од пердуви, веројатно веќе ја гледате во канта за отпадоци бидејќи сигурно не ви паѓа на памет дека можете да ја исперете а пердувите да не се залепат. Со помош на овој трик нема повеќе да фрлате пари на хемиско чистење.

Вашата јакна може да биде како нова, но мора да ги следите инструкциите од видеата.

Значи перете ја на температура од 40 степени, на програмата за перење на чувствителни алишта и на минимална центрифуга. Но немојте да заборавите во машината за перење да додадете и две тениски топчиња, затоа што токму тие ќе направат пердувите правилно да се растресат.

Гарантираме дека ќе бидете задоволни и ќе заштедите пари.

Најпопуларен трик за сушење на чевлите од снег(видео)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »