Најчудниот Инстаграм профил на светот има се повеќе следбеници! Еве што таму можете да видите?(видео) - Македонија Денес

Најчудниот Инстаграм профил на светот има се повеќе следбеници! Еве што таму можете да видите?(видео)

Опомена!!!

На Инстаграм профилот ‚‚sand.isfying” нема да најдете фотографии на пејзажи кои оставаат без здив, модни трендови, вкусна храна или познатите личности, туку само песок. И тоа кинетички песок.

Нема дури ни музика во позадина. Само сечење. Но, луѓето се потполно воодушевени, а за тоа сведочи и постојаниот раст на бројот на следбениците на овој Инстаграм профил.

Повеќе од 320 000 луѓе секој ден се честат со некоја од снимките, за кои велат дека делуваат смирувачки по напорниот ден на работа.

Thin cuts – #satisfying #satisfied #satisfy #satisfyingvideos #kineticsand #sand #asmr #asmrcommunity #oddlysatisfying #talisatossell

A post shared by Satisfying Kinetic Sand Videos (@sand.isfying) on

Thanks to @satisfy.turtles for the great new profile picture!

A post shared by Satisfying Kinetic Sand Videos (@sand.isfying) on

Прогласени се за најубавото семејство на Инстаграм! Таа титула веднаш ја уновчиле на овој начин(галерија)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »