(најава) Македонска Прва социјална мрежа креирана од 17 и 18 годишни ИКТ таленти од Велес и Прилеп - Македонија Денес

(најава) Македонска Прва социјална мрежа креирана од 17 и 18 годишни ИКТ таленти од Велес и Прилеп

Опомена!!!

connectedmk

Талентирани средношколци од Велес и од Прилеп заеднички одлучиле да направат “Македонска социјална мрежа”. По една година работа, програмирање, дизајнирање тест верзијата одпочна на големиот празник Божиќ 2017 година.

Најава за утрешното интервју со Белмин, Виктор, Јован, Дејан и Иван.

Дали е на повидок уште една стартап компанија со голем потенцијал за раст? Дали финалната верзија ќе има изненадувања за младите во македонија? Дали е слична на Facebook и во што се разликува?

Која е визијата на овие момчиња?

Дознајте утре!

connectedmka

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »