На таванот открил кутии кои сопругата ги криела 40 години:Кога погледнал внатре останал без зборови (фото/видео) - Македонија Денес

На таванот открил кутии кои сопругата ги криела 40 години:Кога погледнал внатре останал без зборови (фото/видео)

Опомена!!!

Во брак не треба да се кријат тајни еден од друг. Меѓутоа, доколку како тајна би можело да смета тоа што го сторила Крис Бреснан, тогаш тоа и  не е така лошо.

Жената полни 40 години криела кутии на таванот за кои нејзиниот сопруг не знаел. Но секоја тајна на крајот се дознава.

кутии

Бил Кришнана на сопругата Крис 40 години, секој ден и пишувал по едно љубовно писмо.

Тоа денес претставува неверојатна бројка од 10 000 писма. Секое од тие писма е потпишано со „Те сакам мила моја“. Крис Бреснан се сеќава на секој датум од 1982 година, кога заедно излегле во кино или театар.

кутии

Се започнало кога еден ден се запознале во купето на еден воз.

На почетокот пишувал писма на салфети од кафулињата во кои излегувале, за да подоцна премине на  хартија од весниците и на крајот на вистински, ковертирани писма.

Но едно не знаел!Неговата сакана секое од тие писма грижливо го чувала и пакувала во кутии.

кутии

Писмата хронолошки се наредени во 25 кутии.

Но, нивната најголема грижа не е поврзана за тоа каде ќе ги сместат сите писма.

кутии

-Мојата најголема грижа е стравот дека еден ден толку ќе остарам што ќ заборавам секој ден да и напишам по дно писмо“, кажал Бил.

Погледнете ја нивната неверојатна љубовна приказна.

По смртта на сопругата во нејзиниот паричник пронашол тајна која долго ја криела (фото)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »