На прв поглед изгледа како обичен хотел, но кога часовникот ќе покаже 23 часот се трансформира во чудо (видео) - Македонија Денес

На прв поглед изгледа како обичен хотел, но кога часовникот ќе покаже 23 часот се трансформира во чудо (видео)

Опомена!!!

Прекрасна традиција се повторува секоја година во Хајат Хотелот во Кентаки. Имено, професионални пејачи ја пеат националната химна. Церемонијата почнува точно 23 часот и изгледа дека сите гости се чувствуваат убаво и вистински уживаат во гостопримливата атмосфера.

Пејачите најчесто се студенти кои го окупираат хотелот, но не начин кој би им пречел на гостите, токму спротивно, никој досега не се пожалил на овој интересен перформанс.

Уверете се и самите. Ние со задоволство би биле гости во овој хотел во ова време.

Доколку некогаш сте се прашале, што прави хотелскиот персонал со користените сапуни, еве ви неочекуван одговор!

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »