На оваа фотографија се кријат 12 луѓе! Колку можете да најдете вие?(фото) - Македонија Денес

На оваа фотографија се кријат 12 луѓе! Колку можете да најдете вие?(фото)

Опомена!!!

Иако делува како обична сцена од шума, сепак оваа фотографија тоа никако не е. Имено, ова е слика од една елитна единица на армијата на Велика Британија.

Сликата е создадена во џунгла во Брунеј и на неа се кријат 12 специјалци кои во оваа прилика вежбаат важна вештина за криење која е потребна на секој војник.

Колку војници успеавте да најдете?

Решението ве очекува на следната страна…

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »