На какви се места се игра фудбал- Погледнете ги најчудните и најнеобичните стадиони во светот (галерија) - Македонија Денес

На какви се места се игра фудбал- Погледнете ги најчудните и најнеобичните стадиони во светот (галерија)

Опомена!!!

Многу градови со гордост зборуваат, ги претставуваат и покажуваат фотографиите од своите стадиони, меѓутоа во овој случај ќе го тргнеме вниманието од нив и ќе ги погледнеме оние најчудните и најнеобичните стадиони во светот. Најверојатно ќе ве зачудат со својот необичен изглед, па со сигурност ќе сакате да посетите барем половина од нив.

 

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »