Музички избор на денот „ Несаница“ -Гости на слава не се канат! (видео) - Македонија Денес

Музички избор на денот „ Несаница“ -Гости на слава не се канат! (видео)

Опомена!!!

Наш музички избор за денешниот ден со кој на сите  кои слават Ѓурѓовден им ја честитаме славата и  запомнете – Гости на слава на се канат:)

Бонус видео:


Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »